forbrukslån

Forbrukslån

Forbrukslån

Trenger du et lån er dette stedet å starte. Start din dag med å ta opp et lån for å gjøre det som du vil. Enten får du et lån eller så får du ikke et lån, men klarer du å få et lån kan det være flere muligheter for at du skal få det til. Et forbrukslån, som er lånet som vi snakker om, er lånet for deg som trenger noe mer. En av de aller beste tingene som du kan oppnå når det kommer til lån er å få et lån med en veldig god rente. Et forbrukslån er et usikret lån og i så måte ikke så lett å få med en veldig lav rente. Klarer du å få dette til med en veldig lav rente kan du det, men da må du gjøre flere grep. Du må ha en god inntekt, lav gjeld, og kanskje en veldig god samarbeidspartner eller en venn som hjelper deg som medsøker.

Rente

Når du trenger penger er det viktig å forstå at du også trenger å få en veldig god rente. En god rente er en rente som gir deg det du trenger. Hva er det så du trenger? En rente som er lav er det beste. Jo lavere jo bedre. Forbrukslån har ikke bedre rente enn det du selv kan få til. En god rente er ikke under 6%. Dette er absolutt bunn.

Avdrag

Når du går i banken og ber om forbrukslån må du sjekke hvor mye du betaler i månedlige avdrag. Hva er ditt månedlige beløp du betaler for pengene du låner. Det kan fort bli ganske mye penger å betale. Du avgjør ofte selv hvor mye du skal betale da du fint kan be om nedbetaling over en lengre periode. Jo lengre perioden er jo mindre betaler du per måned. Betaler du mer per måned er lånet borte raskere. Jo raskere lånet er nedbetalt jo mindre har du betalt i renter. Det er dumt å bruke hele lønningen sin på renter til banken.

Lev

Strukturer din økonomi på en slik måte at du kan leve. Du må ha penger til gode for at du skal leve. Pass derfor på at når du låner penger så låner du mye mindre penger enn de månedlige avdragene tilsier at du kan betale. For å ta et eksempel, si at du har en inntekt per måned på 30.000 kroner og alle kostnadene dine er på ca. 22.000 kroner. Hvis du da tar opp et forbrukslån på 500.000 kroner som du må betale 6.000 kroner på hver måned, så har du kun 2000 kroner til overs hver måned. Det er veldig lite da det ofte kommer kostnader som man ikke er klar over. 2000 kroner er en altfor liten buffer til at man kan komfortabelt låne 500.000 kroner. Lån derfor mindre slik at du også kan leve.